Contact   |   Over ons   |   Veelgestelde vragen   |   Nieuws

Sim only abonnementen voor de laagste prijs

Ben je op zoek naar het goedkoopste sim only abonnement? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bel je vrij weinig en maak je geen of weinig gebruik van internet op je telefoon? Het is zonde om voor iets te betalen dat je niet gebruikt. Hieronder vind je de goedkoopste sim only bundels. Ook wanneer je wel onbeperkt wilt kunnen bellen of online surfen, hebben wij de goedkoopste bundels voor jou op een rij gezet.

Welke sim only providers bieden voordelige bundels aan?

Er zijn meerdere ‘budgets’ providers op de markt. Zo is het bekend dat providers als Ben, Hollandsnieuwe, Budget Mobiel, Simpel, Simyo en Youfone echte prijsvechters zijn. 

Echter, ook bij de wat ‘duurdere’ providers kun je profiteren van mooie aanbiedingen en hoge kortingen. Vaak belonen providers als T-Mobile, KPN en Vodafone klanten wanneer zij hun huidige abonnement verlengen. Verder is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken. Zo kan het voorkomen dat je bij een provider voor 4 euro per maand 100 belminuten krijgt, maar bij de concurrent je voor 5 euro 250 belminuten krijgt. Het is aan jou om te bepalen of je 150 extra belminuten voor 1 euro per maand meer de moeite waard vindt.

Ook zijn er sim only providers waar je zelf een bundel kunt samenstellen. Bij Ben, Simpel, Simyo en Youfone is het mogelijk om zelf aan te geven hoeveel belminuten, MB’s en sms’jes je maandelijks wilt ontvangen. 

Goedkoopste sim only abonnement 

Je belt vrij weinig, bent bijna nooit online aan het surfen en sms’jes versturen doe je zelden. Je wilt eigenlijk een abonnement om bereikbaar te zijn en in geval van nood mensen kunnen bereiken. Wij hebben de drie goedkoopste sim only abonnementen voor jou uitgelicht. Zo is het goedkoopste abonnement er al voor € 2,50 per maand.

Vergelijk zelf de goedkoopste sim only abonnementen

Goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt internet

Wil je wel overal naar je favoriete muziek kunnen luisteren, video’s bekijken of kunnen gamen op je mobiel? Dan heb je aan bovenstaande abonnementen vrij weinig. Je bent op zoek naar een sim only abonnement met onbeperkt internet en daarom kun je op onderstaande pagina de goedkoopste sim only abonnementen met elkaar vergelijken.

Vergelijk zelf de goedkoopste sim only abonnementen met onbeperkt internet

Goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt belminuten

Ook de mensen die regelmatig urenlang bellen en geen zorgen willen maken of ze nog over genoeg belminuten beschikken zijn wij niet vergeten. Buiten je bundel bellen is namelijk een stuk duurder en tegenwoordig hoeft een sim only abonnement met onbeperkt belminuten helemaal niet duur te zijn. 

Vergelijk zelf de goedkoopste sim only abonnementen met onbeperkt belminuten

Goedkoopste maandelijks opzegbare sim only abonnementen

Bellen en internetten met sim only is een stuk voordeliger dan prepaid, maar een nadeel van sim only is dat je vaak aan een één- of tweejarig contract vastzit. Gelukkig is er voor mensen die dit liever niet willen, ook sim only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. 

Vergelijk zelf de maandelijks opzegbare sim only abonnementen