Contact   |   Over ons   |   Veelgestelde vragen   |   Nieuws

Wie zijn wij?

Welkom op de website Simonlyaanbieders.nl. Simonlyaanbieders.nl is opgericht in 2020 en wordt gerund door een klein team met expertise op het gebied van telecom.

En dan voornamelijk sim only abonnementen. Om onze bezoekers de meest actuele informatie te bieden, maken wij gebruik van de beste vergelijkingssoftware en zijn wij dagelijks bezig met zoeken naar scherpe aanbiedingen van alle bekende providers.

Wat doen wij?

Onze missie is om consumenten te helpen bij het kiezen van de geschikte provider. Er zijn namelijk veel providers en nog veel meer abonnementen.

Als je door de bomen het bos niet meer kunt zien, is dat niet vreemd, maar gelukkig hebben wij de oplossing gevonden. Met onze geavanceerde sim only vergelijkingstool, vergelijk je eenvoudig alle abonnementen van de bekendste providers met elkaar. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste provider, sim only met onbeperkt internet of maandelijks wilt opzeggen, je vindt het bij Simonlyaanbieders.nl.

Hoe verdienen wij geld?

Voor jou als consument is Simonlyaanbieders.nl volledig gratis. Wij ontvangen een klein bedrag van een provider op het moment dat een bezoeker van onze website een sim only abonnement afsluit.

250+

Mensen geholpen bij een sim only abonnement

€ 2000+

Bespaard op abonnementen met onze vergelijkingstool

100+

Abonnementen gerangschikt van goedkoopste tot duurste

Waarom kiezen voor Simonlyaanbieders.nl

Verantwoord vergelijken

Dankzij onze vergelijkingstool kun je zelf het gewenste aantal MB’s, belminuten en andere informatie opgeven. Na het invoeren krijg je het goedkoopste abonnement als eerst te zien.

Alle sim only providers

Op onze website kun je de abonnementen van alle bekende providers in één overzicht met elkaar vergelijken. Wij tonen de prijzen van maar liefst elf verschillende providers.

De beste aanbiedingen

Naast het vergelijken van verschillende abonnementen zijn wij ook continue bezig met het zoeken naar de beste sim only aanbiedingen. Deze kun je terugvinden op onze website.

Heb je vragen?

Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Het team achter Simonlyaanbieders.nl helpt je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina of info@simonlyaanbieders.nl

Ons e-mailadres

info@simonlyaanbieders.nl

Contact