Contact   |   Over ons   |   Veelgestelde vragen   |   Nieuws

Sim only vergelijken bij T-Mobile

Sim only is ontzettend populair en het is daarom niet vreemd dat T-Mobile een breed aanbod van sim only abonnementen heeft. Het kan daardoor lastig zijn om de een passend abonnement te kiezen, maar hier helpen we je graag bij verder. Met de geavanceerde en gebruiksvriendelijke vergelijkingstool hieronder kun je eenvoudig sim only vergelijken en een passend abonnement afsluiten.

Over de vergelijkingstool

Wil je weten hoe onze vergelijkingstool werkt? Jij als bezoeker geeft aan hoeveel belminuten, sms’jes en data je wilt en wij tonen bundels van verschillende providers die voldoen aan jouw wensen. Verder kun je de filter gebruiken om het aanbod te verfijnen op netwerk, provider en maandelijkse kosten.

Wij zijn onafhankelijk en de resultaten uit de vergelijker zijn betrouwbaar. Wij hebben geen afspraken gemaakt met providers en voor ons maakt het niet uit welk abonnement je kiest. Zolang je maar de meest geschikte kiest natuurlijk.

De vergelijkingstool hieronder is specifiek voor T-Mobile sim only abonnementen.


 

Waarom is sim only vergelijken belangrijk?

Er zijn meerdere redenen waarom sim only vergelijken belangrijk is. Allereerst wil je natuurlijk niet teveel betalen, maar dat betekent niet direct dat je voor het goedkoopste sim only abonnement moet kiezen. Wanneer je veel gebruik maakt van mobiele data, dan heb je waarschijnlijk aan één of twee gigabyte per maand niet voldoende. Dit geldt natuurlijk ook voor bellen en sms’en. Gelukkig is het tegenwoordig helemaal niet duur om een sim only abonnement met onbeperkte belminuten en sms’jes af te sluiten. Let er wel op dat buiten-de-bundel-tarieven hoger liggen, dus het is daarom verstandig om iets meer aan te schaffen dan je denkt nodig te hebben.

Het is dus belangrijk om bij jezelf na te gaan hoeveel MB, belminuten en sms’jes je nodig denkt te hebben. Een tip is om je verbruik van de afgelopen drie maanden te bekijken en dit mee te nemen in je besluit. Daarnaast kun je tijdens het vergelijken op Simonlyaanbieders.nl ook bepaalde providers uitsluiten. Verder is het belangrijk om na te denken over hoe flexibel je wilt zijn als het gaat om het afsluiten van een contract. Zo heb je bij sommige providers niet de keuze om bijvoorbeeld maandelijks op te zeggen, terwijl je dat wel graag wilt. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en daardoor is het belangrijk om alles goed te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Staan er ook aanbiedingen in jullie vergelijker?

Alle sim only aanbiedingen worden automatisch opgenomen in de resultaten. Echter, maandelijks stellen wij een lijst op met de tien beste sim only aanbiedingen van die maand. Deze aanbiedingen kun je terugvinden op de Aanbiedingen pagina.

Een sim only abonnement afsluiten

Heb je een keuze kunnen maken en een geschikt sim only abonnement gevonden? Dan is het tijd voor de laatste stap: het afsluiten van het abonnement. Dit kun je niet op onze website doen, maar dat doe je op de website van de provider. Door de website van de provider via onze vergelijker te bezoeken, help je ons bij het draaiende houden van Simonlyaanbieders.nl