Contact   |   Over ons   |   Veelgestelde vragen   |   Nieuws

Veelgestelde Vragen

Een sim only abonnement wordt steeds vaker gekozen. Kozen vroeger veel consumenten voor een duur abonnement met een toestel, is er in de afgelopen jaren een flinke verandering te zien. Door de populariteit zijn er veel verschillende bundels. Om een abonnement af te sluiten dat bij je past, moet je letten op het volgende:

– Hoeveel MB’s verbruik je maandelijks?
– Hoeveel belminuten denk je nodig te hebben?

Met onze handige vergelijkingstool kun je eenvoudig je eigen wensen doorgeven. Je krijgt een aanbod te zien dat bij jou past.

Een sim only abonnement is een abonnement waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. Het grootste verschil met een gebruikelijk mobiel abonnement is dat je er geen telefoon bij geleverd krijgt. Deze moet je er los bij aanschaffen of je kunt je huidige telefoon gebruiken. Doordat je geen telefoon erbij krijgt, zijn de maandelijkse kosten een stuk lager. Verder zijn de tarieven voor bellen en internetten bij een sim only abonnement zeer voordelig.

Jazeker, bij het afsluiten van een nieuw abonnement kun je aangeven dat je jouw huidige telefoonnummer wilt behouden. Je nieuwe provider regelt dit met je huidige provider en jij als consument hoeft hier niets voor te doen.

Ook dit wordt geregeld door de nieuwe provider. Tijdens het afsluiten van een nieuw sim only abonnement geef je aan wie jouw huidige provider is en hoe lang je contract nog doorloopt.

Onze vergelijkingstool vergelijkt alle bundels van de bekendste providers. Je vult op onze website in hoeveel belminuten, MB’s en sms’jes je verwacht te gebruiken en vervolgens tonen wij alle beschikbare bundels. De abonnementen worden gerangschikt van de goedkoopste tot de duurste.

Er zijn veel telefoons die niet simlockvrij zijn. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om een sim only abonnement van een andere provider af te sluiten.

Tijdens het afsluiten van een sim only abonnement zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is de duur van het contract voor veel consumenten erg belangrijk. Doorgaans heb je de keuze uit drie verschillende opties: eenjarig contract, tweejarig contract en een maandelijks opzegbaar contract. Over het algemeen geldt hoe langer je een abonnement afsluit, des te goedkoper de maandelijkse kosten zullen zijn. In onze vergelijkingstool is het ook mogelijk om te sorteren op contractsduur.